F 750 GS

9.350 €

129 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 750 GS.

UN NOU ÎNCEPUT.

Îți menține motorul în funcțiune, în fiecare zi. Inima ta bate în ritmul motocicletei BMW F 750 GS. Este biletul tău spre aventură. Asta pentru că, cu motocicleta Enduro all-rounder echilibrată, vei fi stăpânul șoselelor, indiferent de suprafața drumului și îţi vei extindeți orizonturile – pentru că îţi doreşti mai mult. F 750 GS îţi oferă mai multă putere, mai mult confort, mai mult spirit GS. Simte motorul puternic și bucură-te de ușurința cu care F 750 GS poate fi manevrată. În timp ce descoperi lumea, cu control automat al stabilității (ASC) și ABS ai motocicleta sub control, în condiții de siguranță. Iar cu opțiunea franco fabrică Connectivity, ecranul TFT de 6,5 inchi îți arată, printre altele, la care intersecție trebuie să te oprești sau cine te sună. Clar și concis – fără să îți distragă atenția de la drum. Intrarea în experiența viitoare este – și datorită înălțimii joase a șeii – mai ușoară decât oricând.

DESIGNUL MODELULUI F 750 GS

Alege-ți stilul.

Aici poți adapta modelul F 750 GS astfel încât să se potrivească preferințelor tale personale: poți alege între culoarea de bază Alb deschis și vopseaua Galben Austin metalizat (pentru o suprataxă) pentru aspectul sportiv și stilul Exclusive în Stereo metalizat mat elegant.

Alb deschis

Chiar și culoarea de bază îți pune motocicleta în lumina reflectoarelor.

Galben Austin metalizat

Modelul F 750 GS are un aspect și mai dinamic cu o vopsea metalizată impresionantă.

Style Exclusive

Aspectul tău este elegant și încrezător cu stilul Exclusive și în culoarea Stereo metalizat mat.

Rădăcini adevărate GS.

Este evident: începând spatele zvelt până la rezervorul frontal deosebit și până la apărătoarea frontală împotriva stropirii cu noroi standard GS, elementele de design ale modelului F 750 GS vorbesc un limbaj clar: motocicleta are gena GS. Inconfundabilă și originală este silueta sa standard. Cu perspectiva frontală, noile faruri LED sunt deosebite – o pictogramă de lumină în adevăratul sens al cuvântului. Iar clapeta radiatorului galvanizată cu stilul Exclusive evidențiază calitatea superioară a modelului all-rounder și încorporează spiritul GS. Descoperă mai mult!

MOTOR CU DOI CILINDRI ÎN LINIE

57

kW (85 CP) la 7 500 rpm

853

cc capacitate

83

Cuplu max. în Nm la 6 000 rpm

815

mm înălțime șa

Motor cu doi cilindri în patru timpi, răcit cu aer, în serie

DATE ȘI ECHIPAMENT

Un nou motor cu doi cilindri pentru lansare.

Când pornești F 750 GS, începi călătoria pe un teritoriu necunoscut. Motorul în linie cu două cilindri, pornit, îți aduce zâmbetul pe față – cu 57 kW (77 CP), aduce puterea abundentă a motorului nou proiectat la roata din spate – menținând același consum redus (4,1 l / 100 km conform WMTC).
Pentru motocicliștii începători cu permis de categoria A2: chiar și versiunea cu limitare de putere la 35 kW (48 CP) îți oferă acea senzație de GS pur.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL F 750 GS

Tobă standard

Tobă cu design extraordinar din oțel inoxidabil.

Tobă sport HP Akrapovič

Tobă slip-on pentru sunet plin și vedere grozavă. Strat de acoperire cu titan, interior din oțel inoxidabil. Greutate redusă comparativ cu greutatea standard de aprox. 2,3 kg

Fiecare pornire este ușoară.

Manevrarea agilă, confortul ridicat și posibilitatea unei suspensii joase fac mai ușoară intrarea în lumea GS. Pentru a fi siguri că stai perfect, F 750 GS poate fi adaptată la diferite înălțimi ale șeii: de la joasă 770 mm până la 830 mm. Mai mult: poziția relaxată, dar totuși activă a șeii și suportul ergonomic variabil susțin siguranța în mod activ și formează o unitate între tine și motocicletă – pentru un touring confortabil.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI F 750 GS

Style Exclusive.

Vrei ca modelul tău F 750 GS să funcționeze cu eleganță? Atunci, stilul Exclusive cu culoarea Stereo metalizat mat este perfect pentru tine. Cu acest stil, clapetele de radiator galvanizate cu bandă GS lată și jantele de culoare gri granit au pregătit perfect terenul pentru F 750 GS. Locul de șa negru/gri, cele două protecții pentru mâini și ghidonul argintiu eloxat completează aspectul de bun gust.

O pornire elegantă.

BMW F 750 GS te scoate în față în mod inteligent – cu Connectivity: poți conecta telefonul tău smartphone la F 750 GS prin Bluetooth și poți opera o gamă largă de funcții inovatoare, utilizând multicontrolerul intuitiv de pe ghidon. Acestea sunt apoi afișate pe display-ul TFT de 6 inchi. Navigația pas-cu-pas de la Connectivity îți arată modul într-o prezentare remarcabil de clară, direct pe display. Mai mult: în legătură cu sistemul de comunicare BMW Motorrad, să suni pe altcineva este simplu ca bună-ziua – fie că primești apeluri, fie că apelezi chiar tu. Asta pentru că atunci când conectezi telefonul tău smartphone la multicontroler, poți accesa lista cu persoanele de contact și să selectezi o persoană de contact. Datorită sistemului de comunicații, poți descărca muzică de pe telefonul tău smartphone și să asculți în timpul călătoriei. Întotdeauna intuitiv și fără distragere a atenției – siguri că nu îți vei pierde concentrarea niciodată.

Plăcerea de a conduce confortabil.

Există ceva pentru fiecare tip de motociclist: motocicleta ta F 750​​GS poate fi adaptată la nevoile tale – sunt disponibile mai multe banchete cu înălțimi diferite ale șeii. De asemenea, există și șa dublă joasă și șa confort. Dacă dorești, și motocicleta ta poate fi coborâtă la un nivel mai jos.

Mai multe caracteristici principale ale modelului F 750 GS.

Lampa spate cu LED modernă evidențiază designul dinamic al BMW F 750 GS. Pachetul de echipament ABS Pro se transformă într-o lampă de frână dinamică care oferă și mai multă siguranță.

BMW F 750 GS este prevăzut cu un mic parbriz, care oferă protecție suficientă împotriva vântului și a vremii pentru toate călătoriile. La cerere, puteți adăuga un parbriz mai mare ca accesoriu.

  • Cu suportul pentru bagaje standard, ești pregătit pentru orice situație: ai spațiu suficient pentru o geantă sau pentru un sac de ambalare.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Pentru nevoile tale.

GS în totalitate: o gamă largă de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad este disponibilă pentru modelul F 750 GS. Îţi permite adaptarea motocicletei tale pentru a satisface întru totul nevoile și cerințele tale.

AFLĂ MAI MULTE

ACCESORII PENTRU F 750 GS

Tobă sport HP

Tobă slip-on pentru un sunet intens, mai mult cuplu și o greutate mai mică.

Geantă pentru rezervor

Geantă pentru rezervor foarte funcțională. Partener perfect pentru o excursie de o zi sau pentru bagajele mici.

Protecție pentru motor

Protecție eficientă împotriva deteriorării motorului și elemente optice Enduro caracteristice.

ÎMBRĂCĂMINTE POTRIVITĂ PENTRU AVENTURA TA

Costum GS Dry, antracit

Costum enduro de touring, impermeabil, pentru începători.

Mănuși GS Dry

Mănuși enduro din piele și material textil.

Cască system 7 Carbon, Spectrum Fluor

Stabilește noi standarde în ceea ce privește siguranță, aerodinamică și versatilitatea.

MAI MULTE MODELE ADVENTURE

R 1250 GS Adventure

F 850 GS

S 1000 XR (modelul precedent)

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.