G 310 R

5.000 €*

69 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW G 310 R.

PLĂCEREA INTENSĂ A CONDUSULUI

Modelul BMW G 310 R este esența plăcerii condusului. A fost conceput pentru orașele vibrante și pentru toți cei cărora le place pur și simplu să meargă pe motocicletă. Este manevrabil, ușor de controlat și sportiv în același timp. Indiferent de înălțime, orice tip de motociclist se simte imediat în largul său în șaua modelului BMW G 310 R! Motocicleta este ușoară, dar foarte puternică, datorită motorului său de 313 cc. Noul model te va duce la serviciu, la următorul local interesant sau în afara orașului în deplină siguranță și cu o fiabilitate incontestabilă. G 310 R este o motocicletă BMW veritabilă, dar cu o capacitate redusă. Calitatea maximă, finisajul excelent și tehnologia extraordinară asigură o plăcere intensă a condusului.

DESIGNUL MODELULUI G 310 R

Alege-ți stilul.

Modelul BMW G 310 R este disponibil în trei variante interesante de culoare: cosmic black one, Strato blue metalizat și – ca adevărat element distinctiv – pearl white metalizat.

Alb perlat metalizat

Elementele grafice proeminente în culorile sporturilor cu motor BMW albastru și roșu conferă un aspect sportiv.

Strato blue metalizat

Albastrul strălucitor, alături de suprafețele contrastante de culoare gri-titan conferă un aspect elegant, exclusivist și sportiv.

Cosmic black one

Folosind negrul drept culoare de bază, suprafețele cu accente albe pun în evidență designul modern și dinamic.

Gene bune. Aspect atrăgător.

Aspectul atrăgător se moștenește fără îndoială din familie: BMW G 310 R poartă în mod clar genele modelului S 1000 R. Carena sportivă a farului împreună cu farul puternic, ornamentele dinamice ale rezervorului și proporțiile tipice pentru un roadster fac ca acest model să atragă toate privirile pe stradă. G 310 R este ușor și totodată puternic, grație părții frontale dinamice și spatelui deosebit. Șaua scurtă accentuează dinamismul de roadster în partea din spate și conferă motocicletei, mai ales în culoarea albă, un aspect sportiv inconfundabil. Furca și etrierele de frână vopsite auriu în câmp electrostatic accentuează calitatea superioară a finisajului acestui vehicul.

Un alt element interesant este bascula prelucrată din aluminiu. Decupările asigură greutate redusă și suspensia conferă stabilitate. De asemenea, anvelopele late asigură aderența corectă la drum, garantând astfel plăcerea condusului.

MOTOR MONOCILINDRIC ÎN PATRU TIMPI

25

kW (34 CP) la 9500 rpm

28

cuplu maxim de strângere în Nm la 7500 rpm

313

cc capacitate

3,3

consum de combustibil în litri per 100 km, bazat pe cicluri de testare armonizate la nivel mondial

Motor monocilindric în patru timpi, răcit cu apă

DATE SI ECHIPAMENT

Ușor, puternic și manevrabil.

G 310 R nu acceptă locul doi nici în materie de tehnică. Dimpotrivă: cu elementele tehnice sofisticate și neconvenționale, nu vei urma, ci vei conduce. Motorul monocilindric în patru timpi de 313 cc, printre altele, asigură acest lucru. Înclinarea neobișnuită a cilindrului în spate și chiulasa rotită la 180° coboară centrul de greutate și îl mută în direcția roții din față. Din acest motiv, G 310 R este mai agil și mai ușor de controlat.

Proiectarea specială a motorului permite, de asemenea, o basculă foarte lungă, în pofida ampatamentului scurt, asigurând astfel o stabilitate sporită în deplasare. Aspect atrăgător, propulsie puternică și o greutate mai mică de 160 kg, chiar și cu plinul făcut – cu G 310 R te poți bucura pur și simplu de mersul pe motocicletă.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL G 310 R

Tobă standard

Un sunet de neuitat.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI G 310 R

Toată lumea vrea s-o conducă.

Cu G 310 R poți merge relaxat și fără stres pe străzile orașului. Chiar și în agitația și aglomerația marilor orașe, vei conduce întotdeauna cu încredere, datorită amplasării optime a tuturor comenzilor. Ergonomia excelentă a ghidonului, scărițelor și comenzilor asigură o senzație superbă la condus. În plus, pe orice suprafață, geometria și reglarea suspensiei fac din această motocicletă un vehicul agil, excelent pentru oraș. Indiferent dacă mergi în traficul aglomerat din oraș, faci naveta la serviciu sau doar ieși din oraș în weekend, cu G 310 R nu vei mai dori să te oprești!

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

G 310 R oferă șaua potrivită pentru toți motocicliștii, asigurându-ți stabilitatea pe motocicletă. Alături de șaua standard de doar 785 mm, alte două opțiuni sunt disponibile ca accesorii speciale: o variantă mai joasă de 770 mm și o șa mai înaltă, deosebit de confortabilă, cu înălțimea de 880 mm.

Din 2013, nu a lipsit de la nicio motocicletă BMW: ABS standard. La G 310 R, acesta asigură manevre de frânare în condiții de siguranță la fiecare călătorie, împreună cu plăcuțele de frână puternice – chiar și pe drumuri degradate sau murdare.

Află mai multe

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Echipamente și accesorii speciale.

Spațiu de stocare pentru orice situație: indiferent dacă faci naveta zilnică sau ture scurte, datorită soluțiilor de înaltă calitate pentru bagaje dezvoltate de BMW Motorrad, ești întotdeauna echipat în mod optim. Descoperă acum accesoriile originale BMW Motorrad pentru G 310 R.

Mergi la configurator

ACCESORII PENTRU G 310 R

Topcase de 29 de litri.

Topcase din plastic impermeabil. Oferă spațiu suficient pentru o cască.

Sisteme pentru bagaje

Suport pentru bagaje

Indicatoare de direcție cu LED

Indicatoare de direcție elegante, montate lateral, cu tehnologie LED modernă

Îmbrăcăminte de la BMW Motorrad.

Arată foarte bine și asigură o protecție eficientă – descoperă gama amplă de îmbrăcăminte de primă clasă pentru motocicliști, un echipament la ofertă la BMW Motorrad.

Află mai multe

ALTE MODELE DE ROADSTER

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.