R 1250 GS

16.000 €*

221 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW R 1250 GS.

CU ȘI MAI MULTĂ POFTĂ DE AVENTURĂ.

Noul BMW R 1250 GS: concentratul de performanță se întâlnește cu eficiența impresionantă. Cu noul BMW R 1250 GS vei avea partea de noul Boxer. Plusul de cilindree îți aduce mai multă performanță – 100 kW (136 CP) și 1.250 cmc. Sistemul de distribuție variabilă BMW ShiftCam asigură o livrare mai bună a puterii la regimuri de turație joase și înalte. Fie în oraș, pe autostradă, sau, desigur, în off-road: fiecare metru îți dă mai multă libertate și mai multă plăcere a pilotajului. Stiluri și culori noi, numeroase detalii tehnice și opțiuni de individualizare – toate acestea intensifică caracterul noului BMW R 1250 GS.

DESIGNUL NOULUI R 1250 GS

Experiența - GS pur. Versiunile - pur și simplu, tu.

R 1250 GS este așa cum îl vrei. Autentic - și GS pur. Silueta sa este inconfundabilă, de-a dreptul emoționantă. Elementele de design de înaltă calitate subliniază aspectul inconfundabil de GS.

Black storm metalizat

Designul închis al versunii de bază este clar și puternic.

Cosmic blue metalizat

Versiunea de bază albastră, mai deschisă, simbolizează dorința de a porni la drum și drumul către orizontul care pare atât de aproape încât îl poți atinge.

Style HP

Noul design cu culori BMW Motorsport este fără compromis și dinamic. Elementele suplimentare subliniază caracterul off-road.

Stilul Exclusive

Black storm metalizat, combinat cu Night black mat, cu materiale și suprafețe de înaltă calitate - atât de elegant poate să arate aventura.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

100

kW (136 HP) la 7,750 rpm

1.254

ccm

143

Nm max. cuplu la 6,250 rpm

850

/ 870 mm înălțime șa

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

DATE TEHNICE SI ECHIPAMENT

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

Performanță, eficiență, control.

Motorul boxer cu doi cilindri al noului R 1250 GS fascinează prin diversitatea sa încă din primul moment. Caracterul său este inconfundabil – la fiecare regim de turație. Îți oferă mai multă performanță și rulare lină la turații mici în același timp. Distribuția variabilă BMW ShiftCam asigură o curbă de cuplu mai substabțială de-a lungul întregii plaje de turație a motorului, contribuind astfel la mai mult control în fiecare situație. Dându-ți puitere oricând ai nevoie de ea. Mai multă cilindree, mai multă putere – cu mai multă eficiență. Performanța serioasă cu mai puține schimbări de treaptă necesare îți dă un plus de autoritate.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI BMW R 1250 GS

Tobă standard.

Tobă de eșapament din oțel, cu design impresionant.

Tobă sport HP Akrapovic

Tobă slip-on pentru sunet puternic și aspect reușit. Carcasă realizată din titan, structură internă din oțel inoxidabil.

Noutăți

Connectivity cu display color în echiparea standard.

Afișajul TFT de 6,5 inci arată informații precum viteză și turația, navigație, telefonie, media și informații suplimentare despre vehicul. Când se lasă întunericul sau când mergi prin tuneluri, iluminarea și intensitatea culorilor de pe display se reglează automat. Chiar și în condiții de lumina solară puternică, toate informațiile sunt foarte ușor de citit.

Hill Start Control HSC în echiparea standard.

Sistemul Hill Start Control HSC facilitează pornirea în rampă. Cu ajutorul manetei de frână, se poate aplică cu susurinta frână spate. Când pleci de pe loc, frână este eliberată automat.

BMW Motorrad Spezial.

BMW Motorrad Spezial oferă pachete de piese frezante, definitorii pentru design, pentru R 1250 GS. Pachtele HP de piese frezate subliniază caracterul sportiv al vehiculului, cu componente de aluminiu. Pachetul Classic al exclusivistei Option 719 Oferă accente elegante cu componente de înalta calitate, de culoare argintie. Gama de accentuare se extinde la fiecare pachet: busoane pentru ulei, capage pentru rezervorul de expansiune stânga/dreapta, manetă de frână, manetă de ambreiaj, oglinzi frezate stânga/dreapta, scărițe stânga/dreapta.

Dynamic Brake Control.

BMW Motorrad Spezial

DBC te ajută în cazul unei frânări de urgență, eliminând acționarea neintenționată a accelerației într-o astfel de situație extremă. Intervenția în sistemul de control al motorului reduce cuplul motorului. În același timp, puterea de frânare este sporită la nivelul roții spate. Rezultatul: mai multă siguranță prin cea mai bună posibilă utilizare a capacității de frânare pentru a-ți stabiliza motocicleta și pentru a scurta distanța de oprire.

CARACTERISTICILE NOULUI R 1250 GS

MAI MULTĂ PERSONALITATE

Pentru nevoile tale.

R 1250 GS este disponibil cu o gamă largă de echipamente opționale și de accesorii Originale BMW Motorrad. Acest lucru îți permite să-ți configurezi o motocicletă conform dorințelor tale.

AFLĂ MAI MULTE

ECHIPAMENT PENTRU AVENTURA TA

Costum Rallye

Costumul off-road protejează împotriva vântului, intemperiilor și murdăriei cu straturile sale interioare și exterioare impermeabile.

Ghete GS

Ghetele enduro GS Pro de înalta calitate, cu toate protecțiile tradiționale din plastic și sisteme de siguranță, pentru a va menține gleznele și picioarele în siguranță în timp ce conduceți off-road.

Cască GS Carbon

Cască GS, care se bazează pe stilul offroad, impresionează prin design-ul sau foarte sportiv.

Povești

Spirit de echipa la Internațional GS Trophy 2018

Chemarea Mongoliei.

În căutarea necunoscutului.

Isaac și Taylor își urmează instinctul și descoperă drumuri noi.

ALTE MODELE

R 1250 GS Adventure

F 850 GS

F 750 GS

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.