R 1250 RT

20.700 €*

336 € pe lună cu 3asy Ride

TEST RIDE Solicită ofertă CONFIGUREAZĂ

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

MODELUL BMW R 1250 RT

PUTERNIC PE DRUM, RELAXAT CĂTRE DESTINAȚIE

Modelul R 1250 RT este partenerul perfect pentru turul tău: Legendarul motor boxer BMW ShiftCam trage la fel de puternic pe drumurile de țară locale ca și pe trecătorile montane sinuoase. Noua față îl face să pară mai dinamic și mai zvelt. Caracteristicile precum ecranul TFT foarte mare de 10,25″ sau controlul activ al vitezei de croazieră (ACC) îți asigură un confort suplimentar în călătoria ta. Iar la sfârșitul zilei știi că: nimic nu se compară cu experiențele comune și cu un partener perfect. Complet #RideAndShare.

TURURI CU ACCENTE ÎNCORPORATE

Ești pe drum, faci kilometri, întâlnești oameni, acumulezi impresii, faci schimb de povești: Fiecare tur are punctele sale forte. Ca și modelul R 1250 RT. Numeroasele sale caracteristici îți permit să conduci confortabil, ești întotdeauna bine pregătit și te poți concentra doar la drumul tău.

Aici, pe de altă parte, mergi direct la Connected Support Portal, unde poți afla tot ce trebuie să știi despre aplicație.

Vizibilitate maximă

Mai mult spațiu, mai multă claritate, o privire de ansamblu mai bună: Noul ecran mare TFT de 10,25″ combină toate instrumentele R 1250 RT și poți accesa și funcții practice precum Navigația și Connectivity. Pe ecranul divizat vezi mai multe funcții în același timp, computerul de bord este afișat lângă viteza actuală. Ecranul color are o mai bună claritate și contrast datorită sticlei de acoperire robuste, călite și nonreflectorizante. Ecranul este ușor de citit chiar și în soarele amiezii și datorită stratului antiamprentă, rămâne așa.

Mergi mai departe în siguranță

Plăcerea de a conduce fără griji: Noul sistem de asistență pentru șofer Active Cruise Control (ACC) îți permite să setezi în mod convenabil viteza de deplasare dorită și distanța până la vehiculul din față de la un buton de pe ghidon. Un senzor radar de pe partea frontală determină viteza vehiculului și distanța față de vehiculul din față. Dacă distanța scade, sistemul reduce automat viteza și restabilește distanța selectată. Dacă distanța crește, viteza crește din nou. Deci, te poți bucura de o deplasare relaxantă la fiecare kilometru.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ACC

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

FIECARE MOMENT CONTEAZĂ

O singură motocicletă, mai multe fețe

Linii dinamice, design impresionant: Modelul R 1250 RT impresionează prin forma sa atletică, uneori mai sportivă, alteori mai elegantă. Tu decizi care stil ți se potrivește cel mai bine.

Option 719 Meteoric Dust II metalizat

Deasupra ta cerul – sub tine modelul R 1250 RT în culoarea Option 719 Meteoric Dust II metalizat. Dacă ar exista un design pentru cele mai exigente cerințe – acesta ar fi.

Triple Black

Style Triple Black în negru Storm metalizat 2 pune în evidență liniile puternice și dinamice ale modelului R 1250 RT într-un mod cu totul impresionant.

Sport

Sportiv pe drum cu vopseaua Albastru Racing metalizat: Benzile de pe carenajul frontal și lateral și detaliile de înaltă calitate, ca de exemplu etrierele de frână aurii, îi conferă un finisaj dinamic.

Alpine White 3

Ușor și în linie dreaptă: Culoarea alb Alpin 3 subliniază noua parte frontală, și mai zveltă, a modelului R 1250 RT și îl face să arate și mai distinctiv.

Confort în fiecare dimensiune

Stilul și culoarea ta sunt selectate: Acum este vorba despre pregătirea modelului R 1250 RT și mai bine pentru tururile tale. În plus față de iluminarea adaptivă în viraje și ACC, pachetele Dinamic și Confort îți oferă și caracteristici de îmbunătățire a confortului, cum ar fi modurile de deplasare Pro, șaua încălzită și Keyless Ride. În plus, există și alte dotări speciale și accesorii speciale. Configurează-ți modelul R 1250 RT așa cum îți place. Turul tău, experiența ta, mașina ta.

Pe fața ta scrie dinamism

Compact și zvelt: Partea frontală a modelului R 1250 RT este elegantă și înconjoară farurile cu leduri. Împreună cu caroseria mai compactă, aceasta creează o unitate dinamică care are un avantaj clar: un câmp vizual și mai mare. Noul parbriz impresionează prin priza de aer patentată: Aspirarea înainte și mișcarea aerului pe partea superioară a corpului sunt reduse – astfel încât să poți continua să conduci complet relaxat chiar și după ce ai stat multe ore pe motocicletă. Aripa roții frontale formată din două piese subliniază compactitatea, susține aerodinamica și reduce stropirea ta și a motocicletei – mai ales pe ploaie.

PUTERNIC PE FIECARE KILOMETRU

70

litri volum spațiu de depozitare (la dotarea de serie)

1,254

Capacitate cilindrică cmc

143

Nm bei 6250 rot/min

226

kg sarcină utilă (la dotarea standard)

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

DATE SI ECHIPAMENT

Concentrat la maximum pe tururi

Poți simți puterea motorului boxer încă de la primii câțiva metri. Unde te duce turul tău: Performanța și rularea fascinează în fiecare interval de viteză. Acest lucru este asigurat și de controlul variabil al arborilor cu came BMW ShiftCam. Grație puterii totale furnizate ai mai mult control. Curba crescută a cuplului, elasticitatea și accelerația irezistibilă cu schimbări mai puțin frecvente ale vitezelor asigură tururi relaxate. Și datorită capacității cilindrice și performanței corespunzătoare cu eficiență sporită, plăcerea pe care o ai la condus crește cu fiecare metru.

Amortizor de zgomot de serie

Deja amortizorul de zgomot, executat din oțel inoxidabil, sună a plecare.

Amortizor de zgomot sport

Cu amortizorul de zgomot conferi motocicletei tale RT un sunet plin și un aspect grozav.

ȘI MAI MULTE DESPRE #RIDEANDSHARE

BMW K 1600 GT

Călătorești. Mereu mai departe. Aluneci spre orizont cu stil și eleganță în șaua acestei motociclete de touring luxoase, de înaltă performanță.

BMW K 1600 GTL

Ești în permanentă mișcare, acumulezi impresii, experimentezi o plăcere a condusului relaxată și totodată dinamică: așa arată lumea din șaua noului model BMW K 1600 GT.

BMW K 1600 Grand America

Drumul liber. Nici măcar el nu este suficient pentru tine. Mereu vrei să mergi mai departe, pentru că nu ai fost niciodată atât de aproape de drum.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.