S 1000 R

13.800 €*

191 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW S 1000 R.

DINAMICĂ FĂRĂ COMPROMISURI.

Pulsul tău este direct conectat la tahometru? Atunci S 1000 R este roadsterul potrivit pentru tine – redus la elementele esențiale, însă maximizând plăcerea pură a condusului. Motorul său agresiv de 121 kW (165 CP) îți va aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când îl turezi. Sunetul bogat al noii tobe HP standard din titan nu lasă nicio urmă de îndoială: așa sună viața la o viteză superioară.

DESIGNUL MODELULUI S 1000 R

Alege-ți stilul.

Schema de culori contrastante pune în evidență designul sportiv și dinamic al modelului S 1000 R, conferindu-i un aspect uluitor. Este disponibil în trei culori diferite: Catalano grey, motorsport și racing red / black storm metalizat.

Catalano grey

Vopseaua gri închis conferă modelului S 1000 R un aspect deosebit de agresiv și dinamic.

Motorsport

În culorile clasice ale sporturilor cu motor BMW, roadsterul are un aspect deosebit de suplu și agil.

Racing red / Black storm metalizat

În această interesantă combinație de culori, S 1000 R are un aspect deosebit de progresist și dezinhibat.

Adrenalină pe două roți.

Unii o numesc „neechipată”, dar noi o numim pur și simplu „redusă la elementele esențiale”. Genele surorii sale, S 1000 RR, sunt destul de evidente: designul agresiv de tipul spate ridicat/față îndreptată în jos, partea frontală distinctivă, divizată asimetric, și branhiile caracteristice. Panourile ornamentale laterale reduse simțitor și culorile precise indică cu claritate că furnizarea puterii nu este singura caracteristică pură și fără compromisuri a acestui model.

MOTOR CU PATRU CILINDRI ÎN LINIE

121

kW (165 CP) la 11000 rpm

205

kg greutate, cu rezervorul plin/gata de drum

114

Nm cuplu maxim de strângere la 9250 rpm

814

mm înălțime șa

Motor în patru timpi cu patru cilindri în linie, răcit cu apă/ulei

Date și echipament

Sursa întregului dinamism: motorul.

Motorul de înaltă performanță cu patru cilindri în linie, la fel ca și partea din spate, provine de la RR. Am crescut din nou puterea la 121 KW (165 CP), pentru un cuplu extrem de liniar și o forță de propulsie constantă pe întreaga plajă de turații. Accelerația electronică îți permite să distribui această putere cu și mai multă precizie. Iar Pro Shift Assistant, testat în curse, îți permite să cuplezi într-o treaptă superioară și inferioară fără să acționezi ambreiajul, pentru un plus de dinamism și un timp de răspuns mai scurt. Bun venit în zona de contact.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL S 1000 R

Tobă standard

Tobă extraordinară din oțel inoxidabil.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI S 1000 R

Loc pentru ajustări.

S 1000 R îți oferă două moduri de condus ca dotare standard: „Rain” și „Road”. Modul „Rain” asigură un răspuns fin al accelerației, cu ABS-ul și ASC-ul adaptate suprafețelor rutiere umede. Modul „Road” optimizează răspunsul accelerației, cu ABS-ul și ASC-ul adaptate asfaltului uscat. Opțional, poți beneficia de două moduri suplimentare: Dynamic și Dynamic Pro. În plus, ABS Pro îți asigură întârzierea perfectă, chiar și atunci când te înclini, DTC, control la lansare și limitator de viteză pentru linia boxelor.

Pe de altă parte, Dynamic Pro este cel mai energic mod de condus: în cazul său, nu este disponibil nici ABS, nici ABS Pro la frâna roții din spate. De asemenea, îți poți configura singur modul Dynamic Pro în modul de utilizator, cu propriile tale setări. Prin urmare, nu mai există decât o singură limită: limita ta personală.

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

Pentru a se adapta în mod optim cerințelor tale, S 1000 R este prevăzut cu două moduri de condus, „Rain” și „Road”. Alături de funcția race ABS parțial integrată, beneficiezi și de controlul automat al stabilității (ASC) ca dotare standard, pentru o îmbunătățire semnificativă a siguranței și a performanțelor. Funcțiile pot fi dezactivate și activate în timpul deplasării.

Mai multe despre Race ABS

Datorită echipamentului special al „modurilor de condus Pro”, poți lărgi repertoriul tehnic al modelului S 1000 R cu ABS Pro și cele două moduri de condus „Dynamic” și „Dynamic Pro”. ABS devine ABS Pro în modurile de condus „Rain”, „Road” și „Dynamic”. Alte funcții oferite de acest echipament sunt controlul la lansare, pentru starturi perfecte în curse, și limitatorul de viteză pentru linia boxelor, configurabil pentru respectarea exactă a limitelor de viteză pentru linia boxelor. În plus, ASC-ul standard este înlocuit cu controlul dinamic al tracțiunii (DTC) cu girosenzor.

Mai multe despre DTC

Pro Shift Assistant, disponibil ca opțiune la modelul S 1000 R, este cunoscut de la RR și S 1000 XR. Acesta îți permite să cuplezi într-o treaptă superioară și inferioară fără să acționezi ambreiajul, deci practic fără să întrerupi forța de tracțiune în deplasare: pentru un plus de sportivitate și dinamism.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Echipamente și accesorii speciale.

Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta S 1000 R pentru a răspunde cât mai bine cerințelor tale.

Află mai multe

ACCESORII PENTRU S 1000 R

Scărițe motociclist HP

Sistem de scărițe HP frezate CNC, fabricate din aliaj de aluminiu de mare rezistență.

Ornament de rezervor HP din carbon

Înlocuiește capacul de rezervor standard din plastic.

ÎMBRĂCĂMINTE POTRIVITĂ PENTRU ROADSTERUL TĂU

Jachetă de curse

Jachetă sportivă din material textil, cu design specific sporturilor cu motor BMW Motorrad.

Condusul în blugi

Pantaloni de motociclist de înaltă calitate, cu inserții Kevlar.

Cizme SportDry

Cizme sport din piele, cu parte laterală detașabilă și protecții la călcâie.

ALTE MODELE ROADSTER

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.