SERVICE BMW MOTORRAD.

PERFECȚIUNE PÂNĂ ÎN CELE MAI MICI DETALII.

BMW Motorrad Service reprezintă calitate și precizie până la ultimul detaliu. Aceasta poate fi o verificare a vehiculului, întreținere sau reparație - cu ofertele noastre de service puteți avea în credere în experiența mecanicilor noștri și în calitatea de primă clasă a pieselor originale BMW Motorrad. Ne asigurăm întotdeauna că totul este perfect în legătură cu motocicleta ta, astfel încât valoarea și performanța BMW-ului tău să rămână intacte timp de mai mulți ani, iar tu să ai o plăcere garantată a mersului cu motocicleta pentru mulți ani de acum înainte.

Cel mai important atu al nostru: experiența angajaților noștri.

Mulțumită instruirii intensive și avansate a acestora, angajații noștri au experiență profesională – în mecanica clasică și în gestionarea tehnologiei electronice de diagnosticare. Aceștia sunt profesioniști înalt specializați care cunosc BMW-ul cum își cunosc propria mână. Experiența lor, experiența în pilotaj și pasiunea fac o diferență decisivă la Service-ul original BMW Motorrad.

SERVICII PENTRU ANVELOPE.

Service incluziv pentru ulei BMW Motorrad.

Cea mai importantă parte a motocicletei tale este motorul. Cu Service-ul pentru ulei, vehiculul tău primește ce merită: ceea ce este mai bun. Tariful unic fix nu include schimburile obișnuite de ulei – pentru că Uleiul de motor original ADVANTEC de la BMW nu este obișnuit. A fost dezvoltat exclusiv pentru motorul BMW Motorrad de înaltă performanță. Pentru ca tu doar să mergi cu motocicleta.

Service incluziv BMW Motorrad.

Vrei să mergi cu motocicleta. Tu doar mergi cu motocicleta. Noi avem grijă de restul. Cu Service-ul inclusiv totul este acoperit de un tarif unic fix. Acest lucru merită și garantează performanță de calitate care durează. Pentru că motocicleta ta nu primește altceva decât Piese de schimb originale BMW Motorrad și Ulei de motor original ADVANTEC de la BMW. Pentru a fi siguri că nu stă nimic între tine și următoarea ta aventură.

Service incluziv plus BMW Motorrad.

Pe locuri, fiți gata, start: cu Service Incluziv Plus nu trebuie să îți mai faci griji pentru nimic. Tariful fix unic acoperă toate serviciile, plus uzura normală. Nu utilizăm nimic altceva decât Piese de schimb originale BMW Motorrad și Ulei de motor original ADVANTEC de la BMW. Astfel că motocicleta ta rămâne cu adevărat originală și mereu în cea mai bună stare. Indiferent ce ai planificat.

Service de garanție extinsă BMW Motorrad.

Te poți baza pe calitatea BMW Motorrad cât timp ai nevoie. La cererea ta vom prelungi perioada de garanție pentru până la cinci ani. Dacă ceva nu merge bine în acest timp, unul dintre partenerii noștri de service o va repara gratuit. Indiferent unde ai fi în lume. Pentru că vrem ca tu să te concentrezi asupra unui singur lucru: următoarea ta aventură.

Service rapid BMW Motorrad.

Când ai nevoie de motocicleta ta, nu ai nevoie de ea așa, oricând. Ai nevoie de ea acum. Service-ul rapid se potrivește vitezei cu care trăiești viața. În timp ce te relaxezi în salonul pentru clienți sau faci un test cu un nou vehicul, noi îți aducem motocicleta înapoi la starea de funcționare maximă. Totul în 90 de minute. Pentru a putea să rămâi flexibil(ă). Pentru că nu știi când vor începe străzile să te cheme.

Service pentru frâne BMW Motorrad.

Nu știi niciodată ce te așteaptă după colț. Iar frânele tale trebuie să fie în stare maximă de funcționare permanență. Avem mecanici instruiți, care verifică orice detaliu cu privire la frânele tale. Astfel încât să te poți baza 100% pe vehiculul tău. Și avem rezervele necesare. Indiferent ce se întâmplă.

Service pentru baterie BMW Motorrad.

După o pauză lungă de iarnă sau de câteva săptămâni, probleme apar exact când nu trebuie. De aceea profesioniștii noștri din service verifică bateria și o înlocuiesc dacă este nevoie. Astfel încât vehiculul tău să fie întotdeauna gata de plecare. Fără dacă, doar și poate.

Schimbul filtrului de aer BMW Motorrad.

Mecanicii noștri știu: numai un motor care respiră poate avea performanțe complete. De aceea schimbăm filtrul de aer al vehiculului tău foarte rapid. Piesa de schimb originală BMW Motorrad crește durata de viață a motorului și garantează plăcerea mersului pe motocicletă. Permanent. Indiferent dacă te îndrepți spre pista de curse sau spre capătul pământului.

Verificare la sfârșitul garanției BMW Motorrad.

Nimic nu este mai enervant decât o problemă detectată prea târziu. De aceea vă vom suna cu puțin timp înainte să expire garanția și îi vom efectua o verificare aprofundată a vehiculului tău. Gratuit. Pentru păstrarea maximă a valorii și siguranță, permițându-ți să te concentrezi numai pe un singur lucru: virajul următor.

Service pentru bujii BMW Motorrad.

Motorul tău nu are nevoie de experimente. De aceea mecanicii noștri utilizează numai bujii originale BMW Motorrad. Pentru caracteristici de funcționare optimizată și consum redus în orice condiții. Următorul tău tur te așteaptă.

Service pentru ulei BMW Motorrad.

Știm de ce are nevoie vehiculul tău: cel mai bun ulei și filtrele adecvate. Din cauză că numai cu această combinație poți obține maximul de la motorul tău. Putem verifica de asemenea interiorul transmisiei. Astfel încât motocicleta ta să funcționeze perfect chiar și după mii de kilometri.

Inspecția BMW Motorrad.

Mecanicii noștri știu ce este important. Pentru că și ei sunt motocicliști cu experiență și cunosc toate vehiculele noastre din orice punct de vedere. Cu pasiunea lor și piesele originale BMW Motorrad adecvate, aceștia aduc motocicleta la stare imaculată de funcționare într-un timp foarte scurt. Astfel încât să nu stea nimic între tine și următorul tău tur. Oriunde ar fi acesta.

Verificarea BMW Motorrad de sezon.

Totul trebuie să fie în regulă pentru primul tur al anului. Chiar totul. De aceea verificăm fiecare detaliu la inspecția de primăvară. Conform normelor restrictive ale BMW, utilizând tehnologie de ultimă generație. Datorită experienței profesioniștilor noștri din cadrul service-ului, intrați în noul sezon fără nicio grijă pe lume. Vă puteți baza pe motocicletă pentru mulți kilometri. Vă puteți îndeplini orice plan.

Parteneri de service

Vă stăm la dispoziție oriunde și oricând. Contactează-ne și beneficiază de ofertele noastre de service.

Programare service

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.